Skip to the content

Formål

Stjernegaard Rejser ønskede at kunden selv kunne skræddersy sin rejse

Stjernegaard Rejser sælger skræddersyede rejser til udvalgte lande i verden, som de ofte besøger og har et stort kendksab til. Der er tale om rundrejser med danske rejseledere, krydstogter og individuelle rejser, som skræddersys den enkelte person eller families behov og ønsker. 
Før i tiden kunne kunden lade sig inspirere af rejser til de mange rejsemål og derefter udfylde en formular med ønsker til dato, deltagere og budget og herefter ville en rejsekonsulent i dialog med kunden, sammensætte rejsen og sende et tilbud. 
Stjernegaard Rejser ønskede dog et webisite, hvor der var en højere grad af selvbetjning, hvor kundenselv kunne skræddesy sin rejse direkte på websitet.

Fakta

Kunde
Stjernegaard Rejser

Ydelser
Nyt website herunder webløsning

Leverandør
42 Digital

Løsning

 Inspirerende og overbliksskabende website

42 Digital har sørget for at Stjernegaard Rejser har fået et inspirende website, hvor der er fokus på selv de mindste detaljer. Stjernegaard Rejser er komplekse produkter med mange variable med indbyrdes afhængighed. Rejserne har mange destinationer, med hotel og udflugter for hver destination og i nogle tilfælde med mulighed for rejseforlængelse. Når kunden har taget en beslutning, guides kunden på en intiuitv måde gennem muligheder og valg via gennemtænkt UX, design og implementering. Her er der fokus på at give den besøgende en sømløs oplevelse bl.a. i forhold til integrationer, billede downloads og ved at indtastede informationer bæres med rundt på sitet. 

I fokus

Webløsning, som giver en bedre brugeroplevelse

Stjernegaard Rejser havde udfordringer på det gamle website. De oplevede tabte kunder undervejs i købsprocessen. Dette problem løste 42 Digital ved at have fokus på UX, design og selvbetjening under implementeringen. 

 

stjernegaard rejser small1

Resultat

Verden er vidunderlig – find din drømmerejse

Fra at det i høj grad var rejsekonsulenten, der sammensatte rejsen, kan kunden nu gøre det selv, - i ro og mag og sammen med sin familie eller rejseledsager. Det nye website giver den besøgende vished om, at Stjernegaard Rejser er et rejsebureau med sans for gode oplevelser, stort lokalkendskab og med styr på den mindste detalje. 

”Verden er vidunderlig - find din drømmerejse!”

Stjernegaard Rejsers pay-off
Odd Rune

Kontakt

Vil du høre mere?


Odd Rune
IT-forretningskonsulent
or@consit.dk
+45 31 41 40 98