Skip to the content

IT-konsulent virksomheden Consit Gruppen har købt aktiemajoriteten i Dynateam A/S, som er en af de førende leverandører af Microsoft Dynamics NAV i Danmark.

Consit Gruppen har i mere end 20 år arbejdet med ERP-løsninger fra blandt andet Oracle, og indgik i 2017 desuden en partneraftale med den nye danske ERP-producent Uniconta.

Med tilføjelsen af Dynamics NAV kan virksomheden dermed nu tilbyde ERP og økonomistyringsløsninger til alle størrelse virksomheder.

Udover ERP og økonomistyringsløsninger, så tilbyder Consit Gruppen også strategiske IT-forretningsløsninger indenfor områderne CRM, ESDH og Business Intelligence.

”Med købet af Dynateam A/S får vi skabt et IT-konsulenthus, som har mere end 250 kunder indenfor de forretningsområder, som vi fokuserer på. Consit Gruppen og Dynateam minder på mange måder om hinanden, både i kultur og kompetencer. Medarbejderne i begge virksomheder er specialister med unik forretningsforståelse, og har mange års erfaring fra branchen. Og de løsninger som vi hver især bringer til bordet, komplimenterer hinanden rigtig godt. Det betyder, at vi fremover dækker en meget større del af markedet med både produkter og ydelser, og dermed kan servicere vores kunder endnu bedre”.

De ca. 20 medarbejdere fra Dynateam A/S flytter i løbet af foråret ind i de helt nyrenoverede lokaler på Roskildevej 16 i Albertslund, hvor Consit Gruppen i dag har domicil.

 

 

OM CONSIT GRUPPEN

Consit Gruppen blev stiftet i 1997 og har i mere end 20 år leveret IT-forretningsløsninger og professionel rådgivning. Kundelisten inkluderer både større koncerner, offentlige instanser, samt mindre og mellemstore private virksomheder.

OM DYNATEAM

Dynateam blev etableret i 2010 og er en af de førende leverandører af Microsoft Dynamics NAV.
Dynateam er certificeret Microsoft Guld partner og har leveret løsninger til et stort antal virksomheder, primært inden for handel og service.