Skip to the content

VELKOMMEN TIL ÅRETS SIDSTE NYHEDSBREV

2019 blev endnu et begivenhedsrigt år for Consit Gruppen, hvor vi har gennemført en række spændende projekter hos både nye og eksisterende kunder. Vi er utrolig taknemmelige for det samarbejde vi har med vores kunder og håber, at vi fortsat kan leve op til jeres tillid fremover.

Året bød ligeledes på et par fine anderkendelser. Vi har fastholdt vores status som Microsoft Gold Partner, og har igen i år modtaget den højeste kreditværdighed (AAA) fra Bisnode. Desuden blev vi fremhævet som Honorable Partner af Jet Global. Begrundelsen var, at vi har leveret et flot salg af Jet Analytics og skabt øget værdi for mange tilfredse Jet kunder. Vi er naturligvis glade og stolte over den slags anerkendelser.

Vi har netop færdiggjort vores strategiplan og budgetterne for 2020. Vi vil fortsat holde fokus på vores fire strategiske forretningsområder (ERP – CRM – ESDH – BI). De fire områder komplimenterer hinanden rigtig godt og giver os muligheden for at tilbyde vores kunder mere komplette og integrerede løsninger.

Vi har for nylig etableret et helt nyt selskab som hedder Nordic NDC. Det forventer vi os rigtig meget af og glæder os til den spændende rejse vi skal på de kommende år.

Du kan læse mere om Nordic NDC her: www.nordic-ndc.com

Ny case med Lederne

I nyhedsbrevet kan du også læse en spændende artikel fra en af vores gode kunder – Lederne. Læs kundecasen her: Sådan blev en stærk IT-organisation endnu stærkere.

Mangler du et samlet overblik over de produkter og ydelser som vi kan tilbyde vores kunder. Så læs med her: Consit Gruppens produktportefølje

Slutteligt kan du læse om de nye medarbejdere som er tiltrådt i løbet af 2019: Nye medarbejdere i 2019

Kommende events

I 2020 gennemfører vi løbende en række seminarer og andre aktiviteter som kan være relevante for dig.
Du kan finde samtlige datoer på vores hjemmeside: Events

Du kan i øvrigt holde dig opdateret på vores Consit Gruppen Events eller ved at tilmelde dig vores Consit Gruppens event mailingliste.

Slutteligt vil vi alle i Consit Gruppen ønske dig og dine en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår.

God læsning

Med venlig hilsen

Morten Skovby
Adm. direktør