Skip to the content

Consit Gruppen har pr. 1. februar 2020 købt majoriteten i Twins Solutions, som er et af de absolut førende digitale bureauer i Danmark.

Twins Solutions bliver dermed en del af Consit Gruppen, som i forvejen består af selskaberne Dynateam A/S, Consit A/S og Nordic NDC.

Consit Gruppen har i mere end 20 år leveret strategiske IT-forretningsløsninger og rådgivning inden for områderne ERP, BI, CRM og ESDH, mens Twins Solutions er et af Danmarks mest erfarne digitale bureauer, som siden 2003 har leveret digitale løsninger som f.eks.

  • Digital branding (CMS-løsninger, hjemmesider og andre digitale sites)
  • E-handels løsninger (E-Commerce)
  • Digitale forretningsplatforme (Digital strategi, webintegrationer etc.)

”Med købet af Twins Solutions får vi skabt et IT-konsulent hus, som har mere end 250 kunder indenfor de forretningsområder, som vi fokuserer på. Twins Solutions er eksperter indenfor digitale frontend løsninger og Consit Gruppen er blandt de førende leverandører af forretningsløsninger. De to områder komplementerer hinanden utrolig godt, og den digitale sammenhæng mellem virksomhedernes frontend løsninger og deres forretningsløsninger er et område, som er i kraftig vækst. Løsninger der samler og distribuerer virksomhedernes data fra f.eks. websitet, ERP-systemet, CRM-systemet etc. i én glidende proces og helt uden unødige ventetider eller interaktioner, kan give stor ekstra værdi for vores kunder fremover.

Medarbejderne i begge virksomheder er specialister med unik forretningsforståelse og har mange års erfaring fra branchen, ligesom kulturen også er meget identisk. Det er virkelig et godt match på mange måder”, siger Morten Skovby, Adm. Direktør i Consit Gruppen.

Alle medarbejdere fra Twins Solutions flytter i løbet af februar ind i de helt nyrenoverede lokaler på Roskildevej 16 i Albertslund, hvor Consit Gruppen har domicil.

For yderligere spørgsmål kan henvendelse ske til Adm. Direktør i Consit Gruppen, Morten Skovby på tlf. 20203003.

Om Consit Gruppen

Consit Gruppen blev stiftet i 1997 og er koncernselskab for de fire IT-konsulentvirksomheder, Dynateam A/S, Consit A/S, Nordic NDC og Twins Solutions.

Consit Gruppen er en moderne IT- og konsulentvirksomhed, som i mere end 20 år har leveret IT-forretningsløsninger og professionel rådgivning til vores kunder.

Om Twins Solutions

Twins Solutions er et af Danmarks ældste og mest erfarne digitale bureauer, grundlagt i 2003. Med en seniorforståelse af den komplekse digitale verden og faste processer for at tilegne os viden om vores kunders forretning, eksekverer vi digitale strategier fra idé til færdig webløsning.