Skip to the content

Indgå i vores dygtige team

Kort tekst om udviklingsafdelingen/-teamet - både personerne, opgaverne og samarbejdet. Vi arbejder med mange forskellige udviklingsopgaver. Blandt andet udvikler vi på vores eget CRM-system, MultiMark CRM og FICS, et sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH).

 

Det forventer vi af dig

  • Du kender måske til: frontend, GUI, design, usability. Men du behøver ikke kende til det hele, bare du er åben for at lære.

  • Du trives i et uformelt miljø, hvor vi ikke tager os selv alt for højtidelige. Til gengæld skal du være yderst seriøs omkring opgaverne og have lyst til at lære nyt hver dag.

  • Vi forventer også, at du er lærenem, initiativrig og kommer med masser af gåpåmod.

  • Du tør stille spørgsmål når du er i tvivl om en opgave.

  • Du kommer med den nyeste viden indenfor dit felt, og bruger din viden til at bidrage aktivt med input og ideer.

  • Du er en teamplayer, der også kan tage ansvar og arbejde selvstændigt med opgaver.

 

Derfor skal du vælge os som dit praktiksted

Hos Consit Gruppen har vi i mere end 20 år leveret IT-løsninger og professionel rådgivning indenfor BI, CRM, ERP, WEB og ESDH. Vi tilbyder dig frihed under ansvar og en praktik, som du selv får mulighed for at præge.

Vi har kontor Albertslund, i helt nye og flotte lokaler, hvor du kommer til at arbejde sammen med meget dygtige og kompetente kollegaer, som kan give dig værdifuld sparring og vejledning, samtidig med at du får masser af praktisk erfaring.

Jeg har brugt mine kommunikationsevner og oplevet, hvordan en hverdag fungerer i en virksomhed. Det er ikke altid det samme som man lærer på skolen, så den erfaring er god at have med.

Nadia Aamand, praktikant i udviklingsafdelingen

Det har været godt at se, at de ting jeg har arbejdet på også er blevet brugt af virksomheden.

Burak Bahadir, praktik i salg/marketing.
Morten

Ansøgning og spørgsmål

Send din ansøgning til

Morten Skovby
Adm. Direktør
ms@consit.dk
+45 20 20 30 02