Skip to the content

Tak for samarbejdet i 2021

Året synger på sidste vers og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske vores kunder og samarbejdspartnere god jul og godt nytår, samt give en kort opdatering på året der gik i Consit Gruppen.

2021 har været et begivenhedsrigt år hos os. Vi har blandt andet foretaget hele tre nye opkøb og Consit Gruppen er nu koncernselskab for disse seks højt specialiserede IT Virksomheder:

Dynateam, Global Solutions 365, Easyflow Agency, Ivin Analytics, Nordic NDC og Sagio.

Du kan læse mere om de tre opkøb her:
Global Solutions 365
Ivin Analytics
Sagio

De seks datterselskaber er hver især førende specialister indenfor deres specifikke forretningsområde, men er samtidig en del af ét samlet digitalt hus, hvor forretningsområderne komplementerer hinanden på bedste vis og kan bindes sammen til et sammenhængende og integreret digitalt univers hos kunderne.

Dette er en vigtig del af vores strategi og vi har allerede set en stor effekt af samarbejdet imellem datterselskaberne, hvor der er blevet leveret mange lækre løsninger med integration imellem de komplementære produkter, hvilket giver stor værdi hos vores fælles kunder.

Læs mere om alle datterselskaberne og deres forretningsområder her

 

 

Rekordår

Vi har heldigvis også haft utrolig travlt med mange spændende kundeprojekter og 2021 bliver et rekordår for Consit Gruppen.

Vi er meget taknemmelige for den tillid vores kunder har vist os og vi bestræber os hele tiden på at blive endnu bedre, så vi kan levere de bedste løsninger og den bedste kundeservice. 

Du kan læse et par af vores spændende kundehistorier her:

Pakkeløsninger

Et område som vi prioriterer højt i øjeblikket, er at udvikle værdiskabende standard pakkeløsninger. Det kan både være tillægs-løsninger som bygges ovenpå en eksisterende forretningsløsning og det kan være komplette prædefinerede standard versioner af forretningsløsningen, med tilhørende implementeringsforløb.

Fælles for begge typer af pakkeløsningerne er, at de kan installeres på meget kort tid og kræver et minimum af tidsforbrug for kunden. Samtidig er prismodellen abonnementsbaseret og meget attraktiv. Man betaler en fast månedlig ydelse for løsninger som typisk ville kræve et projektforløb på 2-8 uger.

Du kan læse mere om vores pakkeløsninger her

 

Events

I 2022 vil vi fortsat gennemfører en del webinarer, som du kan tilmelde dig, hvis det giver mening for dig.

Du kan følge med løbende her

 

Glædelig jul og godt nytår

Slutteligt vil vi gerne sige tusinde tak for samarbejdet i 2021 og glæder os til at fortsætte dette i det nye år.

Alle i Consit Gruppen ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

 

Med venlig hilsen

Morten Skovby
Adm. direktør