Skip to the content

Global Solutions 365 bliver en del af Consit Gruppen

Consit Gruppen har pr. 1. januar 2021 købt majoriteten i Global Solutions 365, som er en af markedets absolut førende leverandører af CRM-løsninger.
Global Solutions 365 bliver dermed en del af Consit Gruppen, som i forvejen består af datterselskaberne Dynateam, 42 Digital og Nordic NDC.


Consit Gruppen er Microsoft Gold Partner og har i mere end 23 år leveret IT-forretningsløsninger, digitale løsninger og professionel rådgivning inden for områderne ERP, BI, CRM, ESDH, E-Handel og Digital Branding, mens Global Solutions 365 har en imponerende erfaring med implementering af CRM-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365, suppleret med udvikling af avancerede integrationer til øvrige applikationer på et teknisk meget højt niveau.


”Med købet af Global Solutions 365 styrker vi vores eksisterende CRM-forretningsområde markant, hvilket har været en vigtig målsætning for os længe. Vores nuværende CRM-forretning flyttes over i Global Solutions 365, så vi med et slag får skabt en særdeles konkurrencedygtig virksomhed indenfor CRM-løsninger med et meget højt fagligt kompetenceniveau og en unik forretningsforståelse, hvilket naturligvis giver stor værdi for vores fælles kunder.


Med Global Solutions 365 som en del af Consit Gruppen befæster vi yderligere vores strategiske struktur, hvor hvert datterselskab er specialister indenfor deres specifikke område, men samtidig er en del af et samlet digitalt hus, hvor løsninger og kompetencer komplementerer hinanden.
I dag kan en virksomhed ikke længere nøjes med at anskaffe sig en enkelt softwareløsning og implementerer den. IT-løsninger bør være en vigtig del af virksomhedens egen digitale transformation, hvor man formår at bringe de enkelte teknologiske løsninger til anvendelse i et sammenhængende digitalt univers.


Denne digitale rejse vil vi gerne bidrage til og med købet af Global Solutions 365 har vi nu endnu bedre forudsætninger for at rådgive vores kunder i den retning.
Det er et perfekt match på alle måder”, siger Morten Skovby, Adm. Direktør i Consit Gruppen.


Alle medarbejdere fra Global Solutions 365 er allerede flyttet ind i de nyrenoverede lokaler på Roskildevej 16 i Albertslund, hvor Consit Gruppen har domicil.


For yderligere spørgsmål kan henvendelse ske til Adm. Direktør i Consit Gruppen, Morten Skovby på tlf. 20203003.


Om Consit Gruppen:
Consit Gruppen blev stiftet i 1997 og er koncernselskab for de fire IT-konsulentvirksomheder, Dynateam, 42 Digital, Nordic NDC og Global Solutions 365.
Hver af virksomhederne er førende specialister indenfor deres specifikke forretningsområde, men er samtidig en del af et samlet digitalt hus, hvor forretningsområderne komplimenterer hinanden på bedste vis og kan bindes sammen til sammenhængende integrerede digitale løsninger.


Om Global Solutions 365:
Global Solutions 365 er en af markedets førende leverandører af CRM-løsninger. Rådgivning og Implementering af unikke CRM-løsninger baseret på Microsoft 365 er kernekompetencen og alle medarbejdere har mange års erfaring og en dyb forretningsforståelse indenfor dette område.
CRM, integrations and development | Global Solutions 365 - Denmark

Global Solutions