Skip to the content

PC-Software A/S bliver en del af Consit Gruppen

Consit Gruppen har med virkning fra 1. januar 2022 købt aktiemajoriteten i PC-Software A/S.
PC-Software bliver dermed en del af Consit Gruppen, som i forvejen består af datterselskaberne Dynateam, Global Solutions 365, Easyflow Agency, IVIN Analytics og Nordic NDC.

Consit Gruppen er Microsoft Gold Partner og har i mere end 24 år leveret it-forretningsløsninger og professionel rådgivning inden for områderne ERP, BI, CRM, E-handel og Digital Branding, mens PC-Software siden 1984 har været en anerkendt leverandør af ERP- og it-Infrastruktur løsninger med udgangspunkt i Aarhus.

”Med købet af PC-Software får vi tilført en ny, væsentlig brik til vores virksomhed.
Gennem sine mange år i branchen har PC-Software opnået en stærk position på markedet, og vi glæder os utrolig meget til at byde vores nye, jyske kollegaer velkommen og begynde vores fælles rejse, hvor vi ser et stort forretningsmæssigt potentiale på de forretningsområder, som vi fokuserer på. De nuværende selskaber i Consit Gruppen og PC-Software minder på mange måder om hinanden. Medarbejderne i begge virksomheder er erfarne specialister med en unik forretningsforståelse, og med mange års erfaring fra branchen. Og de løsninger, som vi hver især bringer til bordet, komplementerer hinanden rigtigt godt.
Desuden viste det sig allerede under de første samtaler, at kemien var god, og at kulturen i de to virksomheder er utroligt ens. Det er på alle måder bare et godt match – længere er den ikke”, siger Morten Skovby, adm. direktør i Consit Gruppen.

”Vi glæder os meget til at blive en del af Consit Gruppen, hvor vi får mulighed for at blive en del af en koncern i vækst. Consit Gruppen består af nogle rigtigt spændende virksomheder med en masse dygtige medarbejdere, som vi ser frem til at arbejde sammen med.
Strukturen og kulturen i Consit Gruppen gør, at vi fortsat kan arbejde dedikeret med de løsninger og kunder, som vi brænder for, og samtidig kan vi udnytte de åbenlyse synergier i forhold til komplementære løsninger, som vi glæder os meget til at præsentere for vores kunder”, siger Finn Poulsen, adm. direktør i PC-Software.
Han fortsætter som adm. direktør i PC-Software, ligesom alle øvrige medarbejderne også fortsætter uændret med udgangspunkt i det nuværende domicil på Skanderborgvej 238 i Aarhus.

For yderligere spørgsmål kan henvendelse ske til adm. direktør i Consit Gruppen, Morten Skovby på tlf. 2020 3003 og Finn Poulsen på tlf. 4044 6090.

Om Consit Gruppen

Consit Gruppen er koncernselskab for seks højt specialiserede IT-virksomheder.

Datterselskaberne er hver især førende specialister indenfor deres specifikke forretningsområde, men er samtidig en del af ét samlet, digitalt hus, hvor forretningsområderne komplementerer hinanden på bedste vis og kan bindes sammen til et sammenhængende og integreret digitalt univers.

Læs mere om Consit Gruppen

 

Om PC-Software

PC-Software er Microsoft Silver partner og har siden 1984 leveret ERP- og it-Infrastruktur løsninger.

Vi har mange års erfaring indenfor vores kompetenceområder, og du vil derfor altid få professionel og kvalificeret rådgivning, når du benytter os som leverandør. Vores force er den nære kontakt med vores kunder, og vores medarbejdere har opbygget en stor forretningsforståelse, som gør dem i stand til at forstå kundernes problemstillinger og hjælpe dem videre med en passende løsning.

Læs mere om PC-Software