Skip to the content

Endnu et år går på hæld og traditionen tro, vil vi gerne benytte lejligheden til at sende dig en lille julehilsen.

2023 har været et rigtig godt år for Consit Gruppen. Vi har i modsætning til de seneste fem år ikke foretaget nogle nye opkøb i år, men vores selskaber har til gengæld haft en samlet organisk omsætningsvækst på hele 16 %, sammenlignet med 2022.

Vi har haft fokus på at konsolidere vores organisation og styrke vores processer, så vi forsat kan levere de bedste løsninger og god service til vores kunder.      

Alle selskaberne i Consit Gruppen har haft travlt med spændende kundeprojekter. Mange af dem bliver leveret på tværs af vores forretningsområder, hvilket giver vores kunder stor værdi i form af komplementere forretningsløsninger, som integreres til et samlet digitalt univers.

To erhvervspriser i 2023

Året bød også på erhvervspriser til to af vores selskaber. Dem er vi naturligvis både glade for og stolte af. 
Læs mere om priserne her


Kunstig intelligens

Begrebet har været på alles læber i 2023, og vi begynder rent faktisk nu at se anvendelsen af kunstig intelligens i vores løsninger. Vi har derfor igangsat en webinarrække med inspiration og eksempler på anvendelsen af kunstig intelligens i praksis. Se mere om webinarrækken her

Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at se meget mere til dette emne i de kommende år, og vi vil meget gerne hjælpe med at give dig inspiration til, hvordan du kan komme i gang i din virksomhed.

Events

Måske har du i løbet af året deltaget i et eller flere af vores mange faglige webinarer. I 2024 fortsætter vi med at afholde webinarer løbende, som du kan tilmelde dig gratis hvis du er interesseret.
Følg med i hvilke webinarer vi afholder og hvornår på consitgruppen.dk/events

På samme link kan du også se eller gense de webinarer, som vi har gennemført i 2023.


Glædelig jul og godt nytår

Vi glæder os til et nyt år, hvor vi naturligvis meget gerne bidrager med rådgivning og ideer til, hvordan I kan optimere jeres digitale løsninger og hvordan I kan tage kunstig intelligens i anvendelse i jeres virksomhed.

Alle os i Consit Gruppen ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

 

Med venlig hilsen

Morten Skovby
Adm. direktør