Skip to the content

Pressemeddelelse

Endnu et godt år for Consit Gruppen

Den positive udvikling fortsætter - 2023 blev endnu et flot år for Consit Gruppen og de seks datterselskaber, som arbejder med forretningsløsninger baseret på Microsoft teknologi.

De seneste seks år har vi hvert eneste år foretaget et eller flere opkøb og integreret dem ind i organisationen i overensstemmelse med strategien om at kunne tilbyde sammenhængende forretningsløsninger med komplementerende produkter på tværs af forretningsområderne.

I 2023 blev der ikke foretaget nogle opkøb. Vi har i stedet haft fokus på at konsolidere organisationen og styrke vores processer, så vi forsat kan levere de bedste løsninger og god service til vores kunder.

Consit Gruppen og de seks datterselskaber leverede i 2023 en samlet vækst i omsætningen på 7%, sammenlignet med året før, og det samlede driftsresultat endte på kr. 11.300.000. 

Virksomhedens selskaber fik tildelt anerkendende erhvervspriser i form af ”Børsen Gazelle 2023” og ”Succesvirksomhed 2023”, som uddeles af Spar Nord og BDO. 

Vi er naturligvis glade for resultaterne, som i særdeleshed skyldes loyal tillid fra vores kunder, samt vores medarbejderes imponerende evne til at eksekvere på den strategi, som vi arbejder ud fra hver eneste dag.                    

Om Consit Gruppen

Consit Gruppen er koncernselskab for seks specialiserede datterselskaber og Microsoft Solution Partner.

De seks datterselskaber er hver især førende specialister indenfor deres specifikke forretningsområde, men er samtidig en del af ét samlet digitalt hus, hvor forretningsområderne komplementerer hinanden på bedste vis og kan bindes sammen til et sammenhængende og integreret digitalt univers hos vores kunder.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Group CEO i Consit Gruppen, Morten Skovby på tlf. 20203003.