Skip to the content

Udviklingen af ny teknologi går hurtigt. I den seneste tid er der sket meget med udbredelsen af kunstig intelligens (AI), og nye værktøjer gør det nemmere at bygge AI-modeller og opsætte automatiserede processer i samspil med jeres forretningssystemer.

Alle taler om kunstig intelligens og mulighederne for anvendelse er mange. Undersøgelser viser dog samtidig, at mange virksomhedsledere har svært ved at gennemskue, hvordan de helt konkret kan anvende og drage nytte af kunstig intelligens i lige præcis deres virksomhed.

Med vores webinarrække om kunstig intelligens, vil vi gerne bidrage til denne forståelse og bringe anvendelsen af kunstig intelligens ned på et lavpraktisk niveau.

Skab sælgende tekster i høj kvalitet til dit website med AI

Se webinaroptagelsen fra 29. februar 2024 og få idéer til, hvordan du kan komme i gang med at bruge AI i din virksomhed.

Den mest tids- og ressourcekrævende proces ved at drive et website er at skrive fyldestgørende og informative produkttekster og artikler. Se, hvordan AI kan klare opgaven for dig.

På dette webinar viser vi eksempler på, hvordan du kan effektivisere produktionen og kvaliteten af tekster og salgs-/marketingmateriale til dine digitale platforme.

Agenda

  • Intro til AI og automatisering af tidskrævende arbejdsprocesser
  • Case 1: Styrk din webshop med AI-genererede produkttekster
  • Case 2: Skab mere content på mindre tid
  • Hvordan kommer du i gang?
  • Q&A

Varighed: Ca. 30 min.

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Ved at udfylde formularen, får du adgang til webinaroptagelsen. Du accepterer samtidig at modtage nyhedsbrev fra Consit Gruppen, Dynateam, PC-Software, Easyflow Agency, Global Solutions 365 og Ivin Analytics. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Kontakt

Vil du vide mere?


Thomas Dzougov
Business Manager
+45 21 43 90 84
td@easyflow.dk